Преносима тонколона Andoer Bluetooth

Преносима тонколона Andoer Bluetooth

Имах шанса да прекарам известно време с тази преносима тонколона Andoer Bluetooth,  представих си, че ще я измъкна от кутията и ще направя онази кисела физиономия, която всички сме правили от продукти на производители на аксесоари от трети страни. Щастлив съм да кажа, че сгреших! Това малко Bluetooth устройство е истинска сделка.

https://inmusic.bg/produkt/prenosima-tonkolona-andoer-bluetooth/

Създаден като придружител за бани, плажове и велосипеди, Andoer се гордее с водоустойчиво, удароустойчиво и прахоустойчиво тяло. Формата е удобна и качеството на материалите се чувства по-добре от това, което очаквах за под $ 20. Всеки, който е управлявал велосипед със своите слушалки, знае чувството за откъсване от околния свят. Посредством скоба за кормило, това устройство е задължително  за запалените велосипедисти, нуждаещи се от музика по време на своите преходи. Ще можете да слушате новия албум на любимите си изпълнители без да се притеснявате, че може да ви връхлети някоя опасност.

Качеството на звука беше  впечатляващо. Не очаквах такова мощно ниво на децибели от един високоговорител с обиколка, по-малка от бисквитка Орео. Това бебче е силно и ясно. Включената вендуза превърна рутинния душ в музикална терапия. Макар че бих препоръчал внимателно да се движите в хлъзгавата вана, няма да искате да се върнете в банята в тишина, след като сте използвате говорителя на Andoer Bluetooth. Особено приятно е взимането на душ за моите малки деца, който са много по спокойни и весели когато слушат в банята любимите си песнички. Пада голям купон с много пяна и балони.

Не забравяйте, че Andoer тонколона е защитена от влага, не от директно мокрене или потапяне!

Искам да ви предупредя, че вендузата  трудно  се отлепва от стената. Може би това е само моят опит на плочки, но бъдете внимателни.

Намерих живота на батерията, за напълно достатъчна и е на равна нога със своите конкуренти. Получих няколко здрави часа на възпроизвеждане, преди да се наложи да го заредя през USB порта.

Освен всичко казано до тук, преносима тонколона Andoer Bluetooth притежава вграден микрофон, което позволява да провеждате разговори със свободни ръце. Много удобно.

Да не забравя да спомена, че освен MicroUSB порт има и порт  MicroSD , през който може спокойно да плейвате музика без нужда от друго устройство.

https://inmusic.bg/produkt/prenosima-tonkolona-andoer-bluetooth/

Като цяло заобичах този малък говорител. Ако говорехме за цена от $ 75 или $ 50, вероятно бих могъл да намеря някои грешки, но само за 34,99лв нямам оплакване. Мощното аудио, удобният размер и достъпната цена накара преносима тонколона Andoer Bluetooth да спечели  моя вот.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Pin It on Pinterest

Share This

Сигурна доставка с Еконт Отмяна